Az intimplasztika NEM DIVAT!

Egyre többet olvasni arrl, hogy a női intimplasztika egyre népszerűbb. Ez valóban így van, de nem azért mert ez egy divat lenne. Aki csak divatnak és hóbortnak tuljdonítja, az képzelje el, hogy az egyik testrésze, nemi szervének kinézete valamilyen okból kifolyólag megváltozik, vagy mindíg olyan volt, hogy az nem tetszett neki és szégyelte.

De nem csak szépészeti, esztétikai oka van annak, ha egy nő az intimplasztikát választja. A túlságosan túllógó kisajkak vagy asszimetrikus nagyajkak fizikai kellemetlenséget is jelenthetnek bizonyos mozgásformák, sportok alkalmával.

Az intimplasztikai műtéteket általában helyi érzéstelenítésben végzik. Ez csak minimális kellemetlenséggel jár és a páciensek műtét után hazamehetnek. A műtét alatt nem jelentkezik fájdalom, és utána sem jellemző. A kisajak formája, alakja helyi érzéstelenítésben tökéletesen kialakítható, az érzéstelenítők beadása semmilyen formában nem zavarja a finom műtéti technikát.
A kellemetlenségek elkerülése miatt vénás bódításban (altatásban) is bármikor elvégezhető az intimplasztika, de ezt csak kevesen választják, és nem is szükséges. A felszívódó varratok alkalmazásának köszönhetően nincs szükség műtét utáni varratszedésre.